Компанія SebaKMT з 19 по 22 березня 2013 року в м. Баунах (Німеччина) організувала і провела черговий Міжнародний навчальний технічний семінар з експлуатації обладнання SebaKMT при пошуку пошкоджень кабелів в електричних мережах

У семінарі взяли участь представники організацій з країн СНД, Азії, Європи та інших країн світу. У складі української делегації були і представники ТОВ "Альянс С".

У рамках семінару учасники були ознайомлені з різними типами і характеристиками ушкоджень кабельних ліній, основними теоретичними та практичними методами пошуку та усунення таких пошкоджень.

На практичних заняттях учасникам були продемонстровані нові технічні рішення, особливо актуальні для нашого енергетичного сектора. Зокрема, були представлені діагностичне обладнання для технічного обслуговування кабельної мережі 110 кВ і діагностична лабораторія для мережі 6-10-35 кВ.

Компанія SebaKMT, крім навчальної та ознайомчої частини, організувала для учасників екскурсійну програму, присвячену культурі і способу життя приймаючої країни, а організований загальний вечір надав всім учасникам чудову можливість познайомитися та обмінятися досвідом з колегами або технічними фахівцями як самої компанії SebaKMT, так і організацій- учасників семінару з різних країн світу.